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Champagne

Laurent Perrier Ultra Brut

75cl

RP92ParkerWS89Wine SpectatorHDV2Hachette Vins

Laurent Perrier Ultra Brut

62,99€
62,99€ (83,99€/L)

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Steckbrief

Weinkategorie: Schaumwein
Weinregion:Champagne (Champagne, Frankreich)
Weingut: Laurent Perrier

B.P. 3 - 51150 - Tours-sur-Marne - Frankreich

Füllmenge: 75cl
Rebsorten: Chardonnay, Pinot Noir
Allergene: Enthält Sulfite
Alkoholgehalt: 12%
Art Von Schaumwein: Brut
Laurent Perrier brachte den Laurent Perrier Ultra Brut (62,99€) hervor, einen Schaumwein aus dem Weinbaugebiet Champagne, der aus den Trauben, Pinot Noir und Chardonnay, besteht. Der Schaumwein, Laurent Perrier Ultra Brut, weist einen Alkoholgehalt von 12% Vol. auf. Ein Schaumwein, der von Drinks&Co-Nutzern mit 4 von 5 Punkten bewertet wurde, während er von Fachgrößen die folgende Beurteilung erhielt: Robert Parker Punktzahl: 92, Wine Spectator Punktzahl: 89 und Peñín Punktzahl: 90..

Beschreibung von Laurent Perrier Ultra Brut

Laurent Perrier Ultra Brut (Chardonnay und Pinot Noir)

Sehr klar, kristallin. Intensiv und komplex. Weit aromatischen Bereich: Fruchtnoten (Zitrusfrüchte, weiße Früchte) und Blumen (Geißblatt). Das Set bietet extreme Gefühl, frisch wie der Meeresluft. Leicht und zart, überraschend lange. Die fruchtigen, blumigen und mineralischen Noten deuten auf einen langen Dialog der Aromen. Sense der Reinheit ohne Strenge. Ungesättigte langen Abgang.

Pairing: Ideal von der Vorspeise bis zum Dessert. Ein Champagner, der mit Kaviar als Meeresfrüchten oder auch die "foie gras" und warum nicht ein reines zugeordnet werden können.

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Das Weingut

Laurent Perrier

Laurent Perrier

Das 1812 gegründete Champagnerhaus Laurent-Perrier zählt zweifelsohne zu den besten der Welt.

Weitere Informationen über das Weingut

Punkte

RP92ParkerWS89Wine SpectatorHDV2Hachette VinsRVF15/20RVF

Bewertungen von Laurent Perrier Ultra Brut

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3 bewertungen von Kunden
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5/5

Excellent produit je le recommande à toute celles et ceux qui recherchent un bon Champagne
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Laurent Perrier Ultra Brut

4 /5

- Its creation is contemporary like that of Nouvelle Cuisine. Similar to this lighter, purer way of preparing food, Laurent-Perrier Ultra Brut appears without make-up, in its natural form. It is a brut nature champagne, that is, with no dosage, and making it requires considerable know-how. Its style appeals to a growing number of wine-lovers who discover with it many new ways of enjoying champagne.
- The blend combines a small majority of chardonnay with pinot noir and is made exclusively with grapes from very ripe harvests. Bunch selection is rigorous, to ensure that only the grapes with high sugar levels and low acidity are retained. These conditions are necessary to create a finished champagne that has the required balance without any dosage. The ageing is long, lasting for at least four years.
- Its delicate finish, which leaves the palate fresh, and its subtle balance make this the most versatile champagne in Laurent-Perrier's range. Its capacity to bring out flavours in food makes it ideal from aperitif to dessert. This champagne pairs well with caviar or foie gras, seafood or oysters - and even accompanying a cigar at the end of a meal.
- Aspect: Very pale and crystal-bright in colour.
- Aroma: Intense and complex on the nose, with a wide range of aromas, including citrus and white fruit and flowers, such as Honeysuckel. The combined effect gives off an impression of freshness, much like ocean air.
- Taste: Airy and delicate, yet surprisingly long. Floral and fruit flavours combine with mineral notes to give a wine that is pure without being austere. he finish is long and leaves the palate clean.
- Serving: Serve between 8°C and 10°C.
- Grape Varieties: Chardonnay 55%, Pinot Noir 45%.
- Crus: Made exclusively from grapes from very ripe harvests and blended from fifteen crus or villages with an average rating of 97%.
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4 /5

En 1881, Eugène Laurent, le chef de cave hérite de la petite affaire de Champagne d'Alphonse Pierlot et décide de la développer. Il achète plusieurs maisons à Tours-sur-Marne et acquiert des vignes situées sur trois terroirs : Bouzy, Tours-Sur-Marne, Ambonnay. Il fait également creuser 800 mètres de caves et se dote d'un laboratoire de dégustation. C'est ainsi que le Domaine Laurent-Perrier est né à Tours-sur-Marne. Ce village est situé au carrefour des trois principales régions viticoles de la Marne, la Montagne de Reims, la Vallée de la Marne et la Côte des Blancs, et fait partie des 17 communes classées Grand Cru en Champagne.
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